Pensioeninfo mei 2016

In de maand mei organiseert BPF Advies en opleidingen wederom een Pensioeninfo.

Je staat een aantal jaren of vlak voor je pensioen. En dan!

Van het pensioenfonds of de verzekeraar heb je al enkele keren een jaarlijks pensioenoverzicht ontvangen. Maar wat zijn nu mijn mogelijkheden?

De AOW-ingangsdatum schuift de komende jaren jaarlijks met een paar maanden op, van 65½ in 2016 tot vooralsnog de 67-jarige leeftijd in 2021. De pensioendatum van het pensioen van de werkgever kan verschillende pensioeningangsdata hebben, bijvoorbeeld 62, 65 of 67 jaar.

Het is zelfs niet ondenkbaar dat  een werknemer, die in het verleden meerdere banen heeft gehad, bij de verschillende pensioenregelingen van de vroegere werkgevers, meerdere pensioeningangsdata heeft. Hoe het ook zij. Het gevolg is een flink aantal maanden een lager inkomen.

2014-06-12-009-3Wat zijn nu uw mogelijkheden?

BPF Advies en opleidingen organiseert begin mei weer een pensioeninfo.

De pensioeninfo is gratis toegankelijk.

De pensioeninfo is bedoeld voor deelnemers aan een pensioenregeling, die  meer willen weten over de mogelijkheden van hun pensioenuitkering. Op de info krijgt u algemene informatie. Voor een meer op de privésituatie toegesneden advies bestaat vrijblijvend de gelegenheid voor het maken van een nadere afspraak.

U kunt zich aanmelden via info@bpf-aeno.nl of via het formulier hieronder.

De pensioeninfo gaat door bij voldoende belangstelling.

Een bevestiging met datum, tijd en locatie in Enschede volgt.

Design: Ontwerpstudio Swelheim
Realisatie: Bizzka

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram